HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Înainte de a judeca pe cineva, gândeşte-te în ce stare psihică este acesta.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Nu cumva atitudinea ta e prea agresivă pentru el?

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ai în faţă o persoană atât de fragilă încât trebuie să te porţi cu ea ca şi cu o floare: cu tact, cu delicateţe, punându-te mai mult în pielea sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Înainte de a deschide gura, analizează un pic tonul şi intenţiile pe care vrei să le transpui în cuvinte.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Ţie ţi-ar plăcea să vorbească cineva cu tine aşa când nu eşti în cea mai bună stare emoţională?

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Cu siguranţă nu, deci ajustează-ţi şi tu replicile pentru a nu face pe cineva să sufere mai mult decât e cazul.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICĂ 14 OCTOMBRIE 2018 pentru Zodia Capricorn – Cu amabilitate, cu duhul blândeţii, cu iubire, poţi să-ţi transmiţi altfel mesajul, chiar dacă e vorba de critici!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`