Accident rutier cutremurător: Doi bărbaţi au fost spulberaţi pe trotuar de un tânăr fără permis

Accident rutier cutremurător: Doi bărbaţi au fost spulberaţi pe trotuar de un tânăr fără permis

Un bărbat de 27 de ani a murit după ce a fost spulberat pe trotuar de o maşină condusă de un băiat de 18 ani, fără carnet.Alături de tânărul ucis era un verişor, în vârstă de 47 de ani, care a fost rănit grav. Aceştia munceau în Cluj, dar erau de loc din Iaşi, informează ştirileprotv.ro.

Poliţiştii spun că tânărul a accelerat nebuneşte, a virat înspre trotuar şi a intrat în plin în cei doi verişori.

Băiatul de 18 ani, care era însoţit de fratele lui mai mic, a fost dus la audieri. Acesta a profitat de faptul că părinţii nu erau acasă şi au lăsat cheile maşinii la vedere. Le-a luat, s-a urcat la volan, dar după puţin timp a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar. Acesta riscă să ajungă la închisoare pentru pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului, în zona gropii de gunoi de lângă Pata Rât, când cele două victime erau în pauza de masă.

Florin Costan, agent șef principal la Poliția Rutieră Cluj a declarat că: “Un conducător auto în vârstă de 18 ani fără permis auto, pe fondul neadaptării vitezei condiţiilor de drum în curbă uşoară la stânga, pierde controlul volanului, pătrunde pe trotuarul de pe sensul opus, unde loveşte doi pietoni. Unul moare la faţa locului, iar celălalt, rănit grav a fost transportat la spital”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`