Imagini în premieră din timpul unui incendiu: Secvențe filmate cu camera prinsă de casca unui pompier (VIDEO)

Imagini în premieră din timpul unui incendiu: Secvențe filmate cu camera prinsă de casca unui pompier (VIDEO)
Primele imagini cu un incendiu filmat cu camera prinsă de cascheta unui pompier au fost date publicității. Secvenţele au fost difuzate în premieră pe site-ul cotidianului britanic The Telegraph şi prezintă un...

Primele imagini cu un incendiu filmat cu camera prinsă de cascheta unui pompier au fost date publicității. Secvenţele au fost difuzate în premieră pe site-ul cotidianului britanic The Telegraph şi prezintă un incendiu de proporţii din Statele Unite.

Imaginile prezintă momentul în care pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului la clădirea în flăcări din New Jersey.

Se pare că acţiunea a fost un succes de vreme ce comandantul echipei spune la final că este mândru de echipa pe care a coordonat-o.

Autorităţile americane au afirmat că experimentul ca un incendiu să fie filmat în timp ce este stins de pompierii care devin şi cameramani amatori de ocazie a fost o reuşită.

Astfel, oamenii pot vedea cu ochii lor chiar de la faţa locului cât de greu este să stingi un incendiu, iar televiziunile au imagini de la locul producerii acestuia.

Incendiu filmat de pompieri

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`