Tragedie în Moldova: Doi tineri, găsiţi împușcați în cap într-o maşină. Autorul ar putea fi un criminal în serie

Tragedie în Moldova: Doi tineri, găsiţi împușcați în cap într-o maşină. Autorul ar putea fi un criminal în serie
Doi tineri în vârstă de 18 şi respectiv 15 ani  au fost găsiţi împuşcaţi în cap într-o maşină abandonată din oraşul Durleşti, în apropiearea capitalei Republicii Moldova. Victimele au fost...

Doi tineri în vârstă de 18 şi respectiv 15 ani  au fost găsiţi împuşcaţi în cap într-o maşină abandonată din oraşul Durleşti, în apropiearea capitalei Republicii Moldova.

Victimele au fost identificate ca fiind Ilie Raicu era elev în clasa a XII-a, şi Olguţa Caslaru, elevă în clasa a VIII-a. Cei doi tineri mergeau la aceeaşi şcoală şi erau împreună de câteva luni.

Tinerii au fost găsiţi la aproximativ 500 de metri de Mănăstirea Sf. Andrei din Durleşti, într-o maşină abandonată marca BMW. Trupul neînsufleţit al băiatului a fost descoperit în portbagaj, în timp ce corpul fetei se afla în maşină, pe jumătate dezbrăcat, potrivit MAI Moldova.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unui criminal în serie, după ce în septembrie anul trecut, o crimă asemănătoare a avut loc în oraşul Ialoveni, trupul unei fete de 18 ani fiind găsit alături de cel al unui bărbat de 31 de ani, într-un automobil abandonat.

Doi tineri, împușcați în cap într-o maşină

Urmăriți B1TV.ro și pe
`