Grav accident rutier pe Valea Oltului: Două persoane au murit şi o alta a fost rănită după ce un TIR s-a răsturnat pe DN7

Grav accident rutier pe Valea Oltului: Două persoane au murit şi o alta a fost rănită după ce un TIR s-a răsturnat pe DN7
Foto: ghimpele.ro

Două persoane au murit şi o alta a fost rănită grav, sâmbătă după-amiază, după ce șoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, iar autotrenul s-a răsturnat într-o curbă periculoasă pe DN 7 – Valea Oltului, în judeţul Sibiu.

Iniţial, informaţiile poliţiştilor arătau că fusese implicat şi un autoturism, însă anchetatorii au stabilit ulterior că nicio altă mașină nu a fost implicată în accident.

În urma accidentului, două dintre persoane aflate în TIR au murit, iar cea de-a treia, care dormea într-un spaţiu special amenajat în autovehicul, a fost rănită grav.
Persoana rănită a fost preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la spital.

La ora actuală, traficul pe DN 7 – Valea Oltului – este blocat pe ambele sensuri, întrucât TIR-ul răsturnat blochează total DN 7, pe ambele direcții de mers, fiind aşteptată o macara de mare tonaj care să ridice autovehiculul.

Accidentul s-a produs între localităţile Tălmaciu şi Boiţa, pe DN 7.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`