Prima MAŞINĂ ZBURĂTOARE din lume, la vânzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Prima MAŞINĂ ZBURĂTOARE din lume, la vânzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Viitorul ne ajunge din urmă: pre-vânzările pentru prima maşină zburătoare din lume încep din luna octombrie, a anunţat marţi producătorul Terrafugia, potrivit Agerpres.

Maşina va putea transporta două persoane şi are nevoie de o pistă pentru aterizare şi decolare. Comutarea între modul de zbor şi cel de condus durează un singur minut. Pentru început, vânzarea va fi limitată la Statele Unite, iar preţul maşinii nu a fost încă stabilit.

Acest prim model, un vehicul hibrid dezvoltat de Terrafugia Inc, o filială a producătorului chinez Geely Auto Group, va fi lansat efectiv în 2019.

Din cauza costurilor ridicate, va fi dificil ca maşinile zburătoare să devină vehicule publice. Maşinile produse de Terrafugia vor putea înlocui parţial aparatele mici de zbor şi vor putea fi folosite în principal de companii, guverne şi companii de transport.

Tot în octombrie va fi prezentat şi următorul model Terrafugia, care va putea să decoleze şi să aterizeze vertical şi care ar putea fi comercializat din 2023.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`