Cum ”nu” se implică BOR în politică: Preoți și lideri politici, la discuții despre referendum într-o biserică din Câmpina. Ministrul Grațiela Gavrilescu a stat cu spatele la altar

Cum ''nu'' se implică BOR în politică: Preoți și lideri politici, la discuții despre referendum într-o biserică din Câmpina. Ministrul Grațiela Gavrilescu a stat cu spatele la altar

Politicieni, preoți din Protoieria Câmpina și credincioși s-au întâlnit luni într-o biserică din Bănești, în județul Prahova, pentru a discuta despre referendumul privind familia tradițională, informează CâmpinaTV.

La Biserica „Adormirea Maicii Domnului” au ajuns parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități, reprezentanți ai clerului și cetățeni.

Politicienii erau de la toate partidele, cu excepția USR. Bineînțeles, toți au susținut că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Și vor merge la referendum.

Foto:CâmpinaTV

La discuții au fost prezenți, printre alții, Grațiela Gavrilescu – ministrul Mediului și președinte ALDE Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu – președinte PNL Prahova, Bogdan Toader – președinte PSD Prahova și președinte al Consiliului Județean, senatorul PSD Emanoil Savin, primarul Câmpinei Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi, primarii din mai multe localități.

Foto:CâmpinaTV

Ulterior, organizația PNL Câmpina a trimis un comunicat prin care i-a îndemnat pe oameni să meargă la referendum.

Foto:CâmpinaTV

Urmăriți B1TV.ro și pe
`