Ford lansează B-MAX în România. Vezi cât costă noul model

Ford lansează B-MAX în România. Vezi cât costă noul model
Foto: bizchannel.ro

Compania Ford lansează, joi, în România, noul model B-MAX. Modelul fabricat la Craiova va putea fi comandat de clienţii autohtoni începând cu 23 martie, iar livrările urmând să demareze la sfârşitul lunii iulie – începutul lunii august, potrivit Agerpres.

Bazat pe platforma globală B-car de la Ford – comună cu noul Fiesta -, B-MAX prezintă viziunea companiei asupra unui vehicul ‘multi-activity’ compact premium, care combină un spaţiu extraordinar şi versatilitatea cu un exterior inteligent şi stilat.

Motorul funcționează atât pe benzină şi cât și pe motorină și câştigă la economia de combustibil şi emisiile de CO2, motorul EcoBoost de 120CP pe benzină de 1 litru de la Ford realizând un consum de combustibil cu 15% mai mic decât cel mai apropiat competitor.
Prețul de pornire al noului model va fi de 13.400 cu TVA. La lansare B-Max vine cu un pachet gratuit, ce incude aer condiționat și radio CD (în valoare de 1.000 de euro).

Producţia noului model B-MAX în România va începe în iunie, cu aproape doi ani întârziere faţă de termenul iniţial, iar compania estimează că va produce în acest an 60.000 de maşini.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)