Bârlad: Tânără de 17 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

Bârlad: Tânără de 17 ani, în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni

O elevă în vârstă de 17 ani din localitatea vasluiană Dodeşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită, pe o trecere de pietoni din municipiul Bârlad, de o maşină al cărei şofer a trecut pe culoarea roşie a semaforului, transmite Mediafax. Fata a suferit un traumatism cranio-facial şi policontuzii, fiind transportată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

„Poliţiştii au stabilit că şoferul nu a respectat culoarea roşie a semaforului. În timpul audierilor, el nu a recunoscut acest lucru, deşi toţi martorii care se aflau în zona respectivă în momentul producerii accidentului au afirmat că minora se angajase regulamentar în traversarea străzii”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii bârlădeni au întocmit pe numele şoferului dosar penal pentru comiterea vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii