Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: ”Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanţi producători muzicali din România”

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: ”Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanţi producători muzicali din România”

Ambasada Suediei folosește, de cele mai multe ori, rețelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu în România.

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre Dutrey, își promovează țară, folosind teme de actualitate românească.

Acesta a declarat că este ”important să transmiţi emoţie prin ceea ce comunici, să arăţi că îţi pasă, că te interesează, că lucrurile sunt importante pentru tine”.

Un exemplu dat de oficial a fost aducerea în discuție a incluziunii populației de etnie romă, iar pentru a nu isca o ”furtună”, a publicat o postare despre Dan Bursuc.

”De exemplu, noi am ştiut că dacă o să aducem în discuţie „incluziunea populaţiei de etnie romă” o să iscăm o furtună, dar pentru noi este important. Cum a fost postarea despre Dan Bursuc, care este unul dintre cei mai importanţi producători muzicali din România, iar în contextul Suediei, ar fi fost invitat şi promovat la nivel naţional. Însă aici, este oarecum stigmatizat”, a declarat Alexander Peyre Dutrey.

Acesta a precizat că a vrut să arate că artistul este o persoană importantă pentru România, iar pentru a aduce mai aproape România de Suedia, Dan Bursuc a făcut ceva foarte interesant, a oferit un program muzical de ziua națională a Suediei.

”Noi am vrut să arătăm că este o persoană importantă pentru România, iar pentru mine personal, a fost fantastic să-l întâlnesc pe unul dintre cei mai importanţi producători muzicali din țară. Mai mult decât atât a fost important, pentru că ţi-am zis, noi vrem ca România şi Suedia să se întâlnească. Iar Dan Bursuc a făcut ceva foarte interesant pentru noi, ne-a oferit un program muzical de ziua noastră națională. A mixat piesele de la ABBA, Avicii, cu alte stiluri muzicale suedeze, cu muzica tradiţională românească, cu lăutărească, cu manelele şi a fost minunat”, a menționat Alexander Peyre Dutrey pentru vice.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`