Contract IMENS pentru Naomi Osaka: Adidas i-a oferit câştigătoarei de la US Open de 5 ori mai mult decât a cerut Simona Halep!

Contract IMENS pentru Naomi Osaka: Adidas i-a oferit câştigătoarei de la US Open de 5 ori mai mult decât a cerut Simona Halep!

Firma germană de echipament sportiv Adidas nu a vrut să-i ofere Simonei Halep un salariu de 2 milioane de dolari pe an, în schimb a decis să o „îngroape” în bani pe proaspăta câştigătoare de la US Open, Naomi Osaka.
Potrivit presei americane, Adidas i-a pregătit o înţelegere fabuloasă japonezei de 20 de ani, care ar urma să câştige anual 10 milioane de dolari, adică de 5 ori mai mult decât ceruse actualul lider WTA.

Astfel, niponei îi vor intra în conturi sume asemănătoare cu cele câştigate de marele campion elveţian Roger Federer în perioada cât avea contract cu Nike.
„Naomi este din Japonia, dar are legături şi cu Haiti și SUA, așa că pachetul de imagine pe care îl poate oferi este imens. Este foarte sinceră și cu picioarele pe pământ, iar oamenii se simt atrași de aceste lucruri. Va avea o carieră de succes atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat agentul lui Osaka, Stuart Duguid, conformdigisport.ro.

Adidas a luat această hotărâre după ce jucătoarea de numai 20 de ani s-a impus la US Open. Naomi a învins-o într-o finală cu scântei pe Serena Williams, cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona le-a cerut celor de la Adidas două milioane de euro la finalul contractului cu germanii, dar aceștia nu au dorit să îi dubleze câștigul avut în perioada 2013-2017. Nemţii au preferat să investească în alte jucătoare de top, precum Jelena Ostapenko şi Naomi Osaka.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`