Ambasada Suediei, mesaj cu subînţeles pentru iniţiatorii referendumului pentru familia tradiţională: Ce transmit diplomaţii străini (VIDEO)

Ambasada Suediei, mesaj cu subînţeles pentru iniţiatorii referendumului pentru familia tradiţională: Ce transmit diplomaţii străini (VIDEO)
Foto: thelocal.se

În contextul în care în România se pregăteşte organizarea unui referendum privind familia tradiţională, Ambasada Suediei vine cu o postare specială pentru autorităţile române.

Aceştia au postat pe Facebook un material despre parada LGBT din Stockholm la care a participat nimeni altul decât Comandantul Suprem al Forţelor Armate Suedeze, Micael Bydén, în ciuda faptului că aceste este herosexual, căsătorit cu o femeie cu care are şi trei copii.

Forţele armate au participat la marş cu un banner pe care scria „Nu întotdeauna mărşăluim în linie dreaptă (nr. straight care în engleză este folosit şi ca „heterosexual”).

Mai mult, când au trecut prin dreptul Primăriei Stockholm iar din boxe a început să se audă „Suspicious Minds” a lui Elvis Preasley, Bydén nu a rezistat şi s-a alăturat cântând chiar la microfon.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Cred că chiar a înţeles parada şi valorile simple pentru care stă: faptul că oamenii au dreptul să aleagă cum şi cu cine să trăiască. Şi cred că acesta e unul din lucrurile pe care forţele noastre armate sunt aici să protejeze”, a afirmat un soldat pentru thelocal.se.

Povestea care este din 6 august a fost distribuită marţi de Ambasada Suediei fix în contextul în care în România se pregăteşte un referendum prin care să se introducă în Constituţie ideea că familia se întemeiază doar prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.

Această postare a fost reperată imediat de internauţi care au remarcat ceea ce a urmărit de fapt ambasada suedeză.

De altfel, nu e prima dată când ambasada Suediei a recurs la astfel de metode pentru a face referire la subiecte din spaţiul public românesc. După ce Liviu Dragnea a lansat teoria conspiraţionistă privind tentativa de asasinare a sa, ambasada Suediei a venit cu o poveste cu tâlc despre „cinci conspiratori și o tentativă de asasinat la operă”, despre Regele Gustav III, care a supraviețuit unei tentative de a fi ucis, dar a murit câteva zile mai târziu. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`