Cristian Ungur, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a accidentat patru persoane

Cristian Ungur, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a accidentat patru persoane
Foto: evz.ro

Tânărul care a intrat cu vehiculul pe pista Aeroportului din Caransebeș anul trecut și a accidentat pentru persoane care participau la Campionatul Național de Motociclism Viteză a fost condamnat, joi, de Judecătoria Caransebeș la un an și patru luni de închisoare cu suspendare, informează Mediafax.

Cristian Ungur a fost condamnat la câte un an și patrul luni de închisoare pentru vătămare corporală gravă și ultraj contra bunelor moravuri și la opt luni de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit sursei menționate, magistrații Judecătoriei Caransebeș au decis contopirea celor trei pedepse într-una singură, de un an și patru luni de închisoare. Decizia nu este definitivă și poate fi afectată cu recurs de procurori în termen de zece zile.

Accidentul a avut loc în 8 august 2010. După incident, Cristian Ungur a părăsit în mare viteză incinta aeroportului și s-a îndreptat spre o localitate din aproprierea orașului Caransebeș. Ulterior, însă acesta s-a prezentat la Poliție.

Acuzatul a fost reținut pentru vătămare corporală gravă, lovituri sau alte violențe, conducere a unui autoturism având o îmbibație alcoolică în sânge mai mare de 0,80 miligrame la mie și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice. Acesta a fost prezentat la Judecătoria Reșița cu arestare preventivă, după ce a fost audiat de polițiștii de la Caransebeș. Ulterior, Ungur a fost arestat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`