Victor Ponta: Pe Dragnea și Vâlcov nu-i interesează ce este după ei. Un om politic care nu are nimic de pierdut este un om foarte periculos

Victor Ponta: Pe Dragnea și Vâlcov nu-i interesează ce este după ei. Un om politic care nu are nimic de pierdut este un om foarte periculos

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a declarat luni că Liviu Dragnea și Darius Vâlcov se comportă ca doi oameni care nu mai au nimic de pierdut și nu le mai pasă ce se va întâmpla după ce ei nu vor mai fi la putere.

Ponta a susține că, în acest context, cei doi sunt foarte periculoși pentru că sunt pe punctul de a lua cele mai riscante decizii pentru România.

”Toți liderii politici când sunt la putere se gândesc că la un moment dat ajung în opoziție, mai revin la putere. E prima dată când eu întâlnesc la Dragnea și la Vâlcov un gen de exercitare a puterii, în care zic că pe ei nu-i interesează ce este după ei. Oamenii ăștia doi nu se gândesc că mai pleacă și în opoziție, că se mai întorc la putere. Vâlcov are 8 ani în primă instanță, Dragnea are 3 ani și 6 luni.

Un om politic care nu are nimic de pierdut este un om foarte periculos, pentru că nu are nimic de pierdut și pentru că este în stare să ia orice măsură pentru că nu-l mai interesează când vine nota de plată. Vreți să dublăm pensiile? Vâlcov le dublează! Vreți să se împrumutăm 25 de miliarde, ne împrumutăm!

Problema este că la un moment dat vine nota de plată. Nu mai avem un Băsescu care să vină să spună că taie 25% din salarii. Iohannis nu va face asta niciodată asta, în ruptul capului. Problema mea este cu nota asta de plată, că nu văd o mare forță politică care să vină și să corecteze lucrurile astea”, a declarat Victor Ponta, la TVR, potrivit Știripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`