Imagini halucinante din Alexandria: Mai mulţi poliţişti se chinuie să încătuşeze un tânăr după ce l-au lovit cu maşini (VIDEO)

Imagini halucinante din Alexandria: Mai mulţi poliţişti se chinuie să încătuşeze un tânăr după ce l-au lovit cu maşini (VIDEO)

Scandal incredibil de Zilele Alexandriei! Mai mulţi poliţişti s-au chinuit minute bune să încătuşeze un tânăr în timp în mijlocul unei mulţimi de oameni care ţipau la adresa poliţiştilor.

Martorii au povestit că scandalul a început în momentul în care un poliţist aflat la volanul unei autospeciale a făcut o manevră greşită şi a lovit un tânăr de 30 de ani când dădea cu spatele. Poliţistul s-ar fi dat jos din maşină şi a început să îl înjure pe tânăr, moment în care acesta din urmă s-a enervat şi l-ar fi lovit pe poliţist, scrie observator.tv.

Acesta şi-a chemat colegii în ajutor, iar timp de minute bune aceştia s-au chinuit să îl încătuşeze în timp ce martorii le cereau să îl lase în pace.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Într-un final, agenţii au reuşit să îl bage în maşină şi să îl ducă la sediul Poliţiei Alexandria, acolo unde i-au întocmit un dosar penal pentru ultraj, bărbatul refuzând să dea orice declaraţie.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`