Tragedie provocată de teribilismul unui tânăr de 17 de ani care s-a urcat beat şi fără permis la volan

Tragedie provocată de teribilismul unui tânăr de 17 de ani care s-a urcat beat şi fără permis la volan

Accidentcumplit în noaptea de vineri spre sâmbătă pe drumul naţional 22 A, din judeţul Tulcea! Un şofer de 17 care s-a urcat la volan beat şi fără permis a provocat o adevărată tragedie. Maşina sa a derapat şi s-a izbit de un copac. Un prieten în vârstă de 20 de ani, aflat pe bancheta din spate, a murit pe loc, iar un altul de doar 16 ani a rămas fără un picior în urma impactului puternic.

Accidentul teribil a avut loc puţin după miezul nopţii între localitățile Cataloi și Nalbant.

Un tânăr de 17 ani, fără permis şi băut, a sustras cheile maşinii tatălui său şi a plecat sa se plimbe alaturi de doi amici, de 20 si respestiv 16 ani.

„Salvatorii detaşamentului de pompieri Tulcea au fost solicitaţi să intervină la descarcerarea şi acordarea primului-ajutor victimelor unui accident. La locul accidentului salvatorii au descoperit 3 persoane, una a fost găsită decedata în afara autoturismului, cea de 20 de ani. Cealaltă de 16 ani a avut o amputare la membru inferior şi era în stare de inconştienţă”, a afirmat Florentin Daciu de la IPJ Tulcea.

Din primele informaţii, tânărul de 17 ani a vrut să facă o depăşire, însă a pierdut controlul volanului, maşina a derapat, a ieşit de pe şosea si s-a izbit de un copac.

Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o concentraţie de 0,6 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O anchetă a fost deschisă de poliţie în acest caz.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`