Atac armat! Un bărbat a deschis focul asupra polițiștilor. Bilanțul VICTIMELOR

Atac armat! Un bărbat a deschis focul asupra polițiștilor. Bilanțul VICTIMELOR

Un bărbat a deschis focul, joi, asupra forțelor de ordine, în centrul Moscovei, un polițist fiind rănit.

Atacatorul a deschis focul fără niciun motiv, potrivit primelor informații.

Bărbatul a început să tragă asupra unui grup de polițiști care treceau pe lângă el, pe o alee din Moscova, în apropierea sediului Ministerului Afacerilor Externe.

Polițiștii au ripostat și au reușit să-l rănească pe atacator, care a fost transportat de urgență la spital.

Forțele de ordine vizate de atac fac parte dintr-un regiment special însărcinat cu paza misiunilor diplomatice străine din Rusia, a afirmat Poliția rusă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”