Donald Trump: „Dacă aș fi pus sub acuzare, cred că piața bursieră s-ar prăbuși. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă”

Donald Trump: „Dacă aș fi pus sub acuzare, cred că piața bursieră s-ar prăbuși. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă”

Donald Trump a declarat, joi, că piața bursieră ar fi în pericol să se prăbușească dacă va fi pus sub acuzare și demis din funcția de președinte.

„Dacă aș fi pus vreodată sub acuzare, cred că piața bursieră s-ar prăbuși. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă (…) Pentru că, fără a sta pe gânduri, veți observa cifre pe care inversate n-o să le considerați reale”, a declarat Trump, reamintind de reducerea taxelor.

Până în acest moment, bursa de valori nu a fost puternic afectată de punerea sub acuzare a fostului șef de campanie electorală a lui Trump, Paul Manafort și de decizia fostului avocat al președintelui SUA, Michael Cohen, de a pleda vinovat în fața unei instanțe din Manhatten.

Comercianții susțin că piața nu se așteaptă ca președintele american să fie găsit vinovat, decât dacă echipa procurorului special Robert Mueller va putea să demonstreze că Trump a permis ingerințele ruse în alegerile din 2016.

„Nu știu cum ați putea pune sub acuzare pe cineva care a făcut o treabă extraordinară”, a precizat Donald Trump.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`