SURPRIZĂ! Protestatarii s-au autoinvitat la nunta lui Dragnea Jr.: Mergem să le urăm ”La mulți ani… cu executare!” Când va avea loc MARELE EVENIMENT (FOTO)

SURPRIZĂ! Protestatarii s-au autoinvitat la nunta lui Dragnea Jr.: Mergem să le urăm ''La mulți ani... cu executare!'' Când va avea loc MARELE EVENIMENT (FOTO)
Foto: Inquam Photos

Pe 26 august, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, se va căsători. Bineînțeles, la nuntă vor veni greii din PSD și ALDE, cu daruri care mai de care mai scumpe.

Câțiva protestatari s-au gândit să meargă și ei la nuntă. Nu au bani pentru cadouri, dar au pentru Liviu Dragnea și juniorul o urare din inimă: la mulți ani… cu executare!

Pentru acest eveniment a fost creată și o pagină de Facebookcu titlul: ”Mergem la nunta lui Dragnea Jr.”.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., sa ii urma „La multi ani!”, cu executare! Atat lui, cat si lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne intalnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfantul Elefterie. Dupa cununia religioasa, stabilim daca mergem si la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toti greii din PSD si ALDE!”, scriu organizatorii evenimentului, pe pagina de Facebook.

Până la acest moment 910 persoane și-au anunțat prezența la nunta lui Valentin Dragnea, iar peste 3.200 au anunțat că sunt interesați.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`