Imagini EMOȚIONANTE: Un turist străin s-a rătăcit în Munții Semenic după ce a rămas fără benzină la ATV. Cum a reacționat atunci când a fost găsit de autorități

Imagini EMOȚIONANTE: Un turist străin s-a rătăcit în Munții Semenic după ce a rămas fără benzină la ATV. Cum a reacționat atunci când a fost găsit de autorități

Un turist străin, în vârstă de 18 ani, a plecat la plimbare cu alți doi prieteni, toți de cetățenie străină, pe ATV-uri în localitatea Gărâna și au pornit spre Cantonul Murgila din masivul Semenic.

Însă, pe drum, tânărul de 18 ani a rămas fără combustibil în ATV și s-a rătăcit de grup.

Când și-au dat seama că prietenul lor nu mai e cu ei, cei doi străini au sunat la 112, jandarmii montani mobilizându-se imediat.

Astfel, aceștia au început deplasarea către zona indicată începând cu ora 22:34, comunicând în permanență cu șeful Serviciului Salvamont Caraș-Severin, care știa coordonatele GPS din zona în care s-a rătăcit adolescentul.

Jandarmii l-au găsit trei ore mai târziu pe tânăr, la patru kilometri de canton.

„Pe un traseu greu accesibil din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, echipajul de jandarmi a reușit să găsească persoana în cauză, în jurul orei 02:35, la aproximativ patru kilometri de Cantonul Murgila. La sosirea salvatorilor, tânărul era într-o uşoară stare de hipotermie, deshidratat și foarte speriat. Acesta nu a avut nevoie de alte îngrijiri medicale şi nu a fost nevoie de solicitarea ambulanţei”, a declarat Jandarmeria Caraș-Severin.

La vederea salvatorilor, tânărul străin i-a îmbrățișat pe jandarmi, scrie libertatea.ro.

Foto: Libertatea.ro

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
17:21 - Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)
17:16 - Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)
16:54 - Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)
16:46 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Rămân la aceeași părere. Avizele ne omoară și de suferit nu au decât bucureștenii (VIDEO)
16:29 - Milioane de telefoane Android, în pericol din cauza unei vulnerabilități critice descoperite recent
16:22 - Pulp Fiction a împlinit 30 de ani! Cum a schimbat filmul lui Quentin Tarantino cultura pop din întreaga lume