INCREDIBIL: El este românul care circulă cu Dacia 1300 prin New York! (FOTO)

INCREDIBIL: El este românul care circulă cu Dacia 1300 prin New York! (FOTO)

În vreme ce tinerii români visează la ”mașini americane”, newyorkezul Eduard Palaghita nu-și putea dori mai mult decât o Dacia cu care să rupă gura târgului în Manhattan. Incredibil, dar a reuşit! Cu bătrânul său automobil a devenit o reală atracție, motiv pentru care și-a completat colecția cu încă trei bucăți. Aşa se face că Eduard este singurul proprietar de Dacia din SUA.

Cu plăcuțe de înmatriculare de New York și ‘tehnologia’ care a făcut ca imperfecțiunile tehnice ale Daciei să devină legendare, Eduard, care locuiește peste Ocean de 23 de ani, este vedetă în trafic și oriunde parchează.

‘Un Ferarri mai vezi prin New York, dar o Dacia, ba. Motiv pentru care toți sunt curioși de istoria și originea automobilului Dacia, toți îi fac poze’, povestește Eduard, care mai are în garaj un Fiat 500 Abarth și Chevrolet Camaro din ‘89 complet restaurant.

Eduard a traversat America pe celebra ‘rută 66’, până la Chicago, apoi către Los Angeles. Circa 4000 kilometri pe care americanul i-a străbătut în aproape 10 zile, fără ca bătrâna Dacia să-i creeze probleme.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
20:04 - Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod