Teodor Meleşcanu, exclus din PNL. Antonescu: Nu mă întrerupeţi că mă enervez (VIDEO)

Teodor Meleşcanu, exclus din PNL. Antonescu: Nu mă întrerupeţi că mă enervez (VIDEO)
Foto: capital.ro

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, luni, cu majoritatea voturilor, excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, după ce a acesta a fost numit director al SIE.

Cel care a făcut această declarație a fost deputatul PNL Cristian Adomniței, după ce prima oară președintele PNL, Crin Antonescu, a avut o reacție tensionată când a fost întrebat de plecarea lui Meleșcanu din partid.

„În cazul domnului Meleșcanu a fost un vot secret, referitor la excluderea domniei sale din partid. Un vot care în covârșitorare majoritate a fost “pentru” excluderea domniei sale din partid. Voturi „pentru” au fost 90, 6 au fost „împotrivă”, iar voturi anulate au fost 10”, a declarat Adomniței.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, în urmă cu o săptămână, după şedinţa BPC, că propunerea de excludere din partid a lui Teodor Meleşcanu va fi discutată în Delegaţia Permanentă, forul statutar competent, convocat în 12 martie, el precizând că excluderea se poate face chiar dacă Meleşcanu este autoduspendat.

Teodor Meleșcanu și-a dat, săptămâna trecută, oficial demisia din funcția de senator în Parlamentul României.

Meleșcanu a fost numit la conducerea SIE pe 28 februarie, el fiind propunerea președintelui Traian Băsescu pentru această funcție după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Meleșcanu, exclus din PNL

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16823').select();" id="embed_text_16823" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%