‘Bebelușul Trump’, lansat în aer la Londra: Britanicii ies în stradă, nemulțumiți de vizita președintelui SUA în Regat (VIDEO)

'Bebelușul Trump', lansat în aer la Londra: Britanicii ies în stradă, nemulțumiți de vizita președintelui SUA în Regat (VIDEO)

Vizită controversată în Marea Britanie. Donald Trump a ajuns joi în Regatul Unit, unde a fost primit de premierul britanic Theresa May. Întâlnirea a avut loc departe de Londra, pentru a evita protestele care au fost anunțate în timp ce Trump se află în Marea Britanie.

Un balon gigantic, care îl înfățișează pe liderul de la Casa Albă în ipostaza unui bebeluș a fost lansat, vineri, deasupra Parlamentului de la Londra. Balonul oranj de şase metri, denumit ‘Trump Baby’, va zbura la o înălţime de 30 de metri. Ridicarea lui coincide cu primul protest programat în centrul capitalei britanice.

Lansarea balonului uriaș cu chipul lui Trump și scutec de bebeluș a fost aprobată chiar de primarul Londrei, Sadiq Khan, care și-a atras astfel critici din partea liderului american.

”Îmi plăcea Londra, ca oraș. Nu am mai fost acolo de mult timp. Dar când mă fac să mă simt nedorit, de ce să stau aici?”, a spus Donald Trump.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursa:twitter.com/elizamackintosh

Urmăriți B1TV.ro și pe
`