Tomac (PMP): Daddy-DRAGNEA şi-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată

Tomac (PMP): Daddy-DRAGNEA şi-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată

Daddy-Dragnea şi-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut România vreodată, a declarat preşedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus că europenii nu vor înţelege de ce românii au acceptat să aibă un asemenea Executiv.

“Să nu uitaţi un lucru important, anul viitor vin alegeri europarlamentare. Despre Europa se vorbeşte foarte puţin, însă se va vorbi foarte mult. Din păcate, nu se va vorbi bine despre ţara noastră. Pentru ca PSD-ul să-şi atingă toate poftele, Daddy-Dragnea şi-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut România vreodată, cel mai slab guvern pe care l-a avut România vreodată. Imaginaţi-vă că acest Guvern, condus de Vasilica Dăncilă, trebuie să pregătească agenda Uniunii Europene începând de la 1 ianuarie 2019. Alegerile europarlamentare ne vor prinde cu acest profil de guvern, greu de explicat şi de prezentat în UE. Dacă noi ne-am obişnuit cu perlele prost redactate şi prost recitate de premierul Dăncilă, să ştiţi că europenii nu vor înţelege de ce românii au acceptat să aibă un asemenea guvern”, a afirmat Tomac, citat de Agerpres.

Eugen Tomac a criticat pensiile speciale şi s-a referit la necesitatea aplicării rezultatului referendumului iniţiat de Traian Băsescu privind reducerea numărului de parlamentari la 300. De asemenea, a susținut revenirea la alegerea primarilor în două tururi și importanţa concretizării proiectului de ţară, unirea cu Republica Moldova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`