Veste URIAȘĂ de la Dacia: PRIMA mașină adaptată pentru drumurile din România! Cât va COSTA…

Veste URIAȘĂ de la Dacia: PRIMA mașină adaptată pentru drumurile din România! Cât va COSTA...

Renault ar pregăti o Dacia electrică pentru 2018, dar încă n-a anunțat nimic oficial.

Conform unor declarații făcute de Jean Christophe Kugler, președinte Dacia pe Europa, compania ia în calcul dezvoltarea unui model electric și prețul va fi cel mai important.

”[Chiar și cu acest model] vom rămâne şocant de accesibili. Nu vom schimba direcția în care merge brandul. Vom beneficia de pe urma poziției alianței [referitor la Renault – Nissan Alliance] și avem la dispoziție tehnologii care și-au dovedit utilitatea, pe acestea le vom putea folosi pe Dacia. Avem toată această tehnologie [pentru automobile electrice] deja pregătită și disponibilă. Fiind parte din această alianță înseamnă și că atunci când avem nevoie de o tehnologie, o avem. Nu trebuie să negociem”, a explicat acesta în octombrie 2017, citat de playtech.ro.

Până atunci, Rombat, compania producătoare de baterii auto, a creat primul Logan electric. Nu e hibrid, ci 100% electrică. Producția a fost la Bistrița prima mașină electrică românească și au ales Dacia Logan, cea mai îndrăgită și mai vândută mașină de la noi.

Dacia Logan electrică este omologată și poate fi condusă pe drumurile publice din România fără probleme.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)