Dacia anunţă prima schimbare RADICALĂ: Ce se ÎNTÂMPLĂ de acum înainte cu maşina PREFERATĂ a românilor…

Dacia anunţă prima schimbare RADICALĂ: Ce se ÎNTÂMPLĂ de acum înainte cu maşina PREFERATĂ a românilor...
Foto: playtech.ro

La salonul auto din Moscova, în august, Renault va prezenta o alternativă mai ieftină la BMW X4, o maşină ce va fi vândută în Rusia și China. Cel puțin așa a fost prezentat noul model de unul dintre directorii companiei.

Sylvain Coursimault, director de marketing Renault, a explicat ce pregătește compania, dar a oferit și câteva informații cruciale despre Dacia din România, informeayă playtech.ro. Sunt circa 3.000 de angajați în cercetare și dezvoltare din cei 18.000 de angajați per total ai Dacia. În cazul Dacia Duster 2018, 80% din dezvoltare a fost asigurată în România.

Chiar dacă „super Duster” nu va veni mai devreme de 2020 în Europa de Vest, un model similar cu marca Dacia e previzibil.

Deocamdată știm că, în august, Renault va lansa în Rusia o versiune specială de Captur (crossover-ul deja disponibil pe piață). Ceva din designul BMW X4 va avea și va fi o mașină de oraș cu un preț excelent: circa 20.000 de euro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)
15:26 - Adele, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”