Anunţ ŞOC de la DACIA: Prima imagine cu noua maşină aşteptată de toţi românii!

Anunţ ŞOC de la DACIA: Prima imagine cu noua maşină aşteptată de toţi românii!

Veste uriaşă pentru şoferi! Noul model Dacia va fi lansat în Rusia, la Salonul de la Moscova, acolo unde se va putea vedea prima dată SUV-ul de tip BMW X4.

Mașina va purta emblem Dacia în Europa, dar va păstra sigla Renault pentru Rusia, America de Sud și anumite zone din Africa.

„La Salonul Auto Moscova 2018, Renault va prezența în premieră mondială un concept, un crossover de segment C. Rusia va fi prima țară în care va fi vândut acest model. Noul vehicul va fi o adevărată revelație pentru piață rusă de SUV-uri, întărind poziția de lider a Renault în Rusia, pe acest promițător segment care crește rapid. (…). Rusia va fi prima țară în care va începe producția noului model global. Producția noului crossover va fi demarată la uzina Renault din Moscova, care a fost selectată că prima facilitate industrială pentru noul SUV global de segment C“, anunță Dacia într-un comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)