E oficial: Noua Dacie va arăta la fel ca un BMW X4! De când se pot da comenzile…

E oficial: Noua Dacie va arăta la fel ca un BMW X4! De când se pot da comenzile...

În cadrul Salonului Auto de la Moscova, constructorul francez Renault va dezvălui un super SUV- Coupe bazat pe modelul Dacia Duster. Acesta este mai scump decât un Duster normal, dar va avea aceeaşi mărime, arată promotor.ro.

Jurnaliştii de la challenges.fr au numit acest model drept un BMW X4 low-cost.

Acest SUV va fi lansat pentru piaţa din Rusia începând cu 2019, pentru ca apoi să fie lansat şi în China sub o altă platformă.

„Acesta va fi un Crossover (SUV) foarte asemănător cu BMW X4”, promite cu mândrie Sylvain Coursimault, directorul comercial al companiei Renault, la o vizită la fabrica Dacia Piteşti.

Noul Duster trebui să coste ceva mai scump decât versiunea franco-română 4×4. Vorbim de un preţ între 20-22.000 de euro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)
18:52 - Rareș Bogdan, despre o eventuală victorie a PSD la alegeri: La SRI o să îl vedeți pe cel mai grobian politician din România, pe Mihai Tudose (VIDEO)
18:25 - Mașină lovită de tren! O tânără a murit, iar o fetiță de 2 ani a fost preluată cu un elicopter SMURD
18:04 - Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)
17:42 - Un adolescent de 15 ani a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contracandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)