Galați: Un tânăr fără permis a fost prins conducând o maşină luată cu bani furaţi de la o bătrână

Galați: Un tânăr fără permis a fost prins conducând o maşină luată cu bani furaţi de la o bătrână

Un tânăr din oraşul Târgu Bujor, județul Galați, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a condus fără permis un autoturism achiziţionat din bani furaţi, cu care a făcut un accident.

Autoritățile au fost sesizate, joi seară, cu privire la faptul că un bărbat, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un alt autoturism.

Tot în aceeași zi, o bătrână, în vârstă de 89 de ani, a sesizat poliţia că în seara de 20 iunie, acelaşi tânăr ar fi pătruns în curtea locuinţei sale şi apoi, folosind chei potrivite, în casă, de unde ar fi sustras suma de 10.000 lei.

Poliţiştii l-au condus pe tânărul bănuit de comiterea furtului la sediul poliţiei pentru audieri şi, în urma verificărilor, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul pe care l-a condus ar fi fost achiziţionat din banii sustraşi din casa vârstnicei, scrie Antena3.ro.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`