Melania Trump, APARIȚIE CONTROVERSATĂ: Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a SUA la întâlnirea cu copiii imigranților. Toată lumea a fost ȘOCATĂ (FOTO)

Melania Trump, APARIȚIE CONTROVERSATĂ: Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a SUA la întâlnirea cu copiii imigranților. Toată lumea a fost ȘOCATĂ (FOTO)

Melania Trump crează noi controverse în scandalul separării copiilor imigranţilor de părinţi. Prima doamnă a Statelor Unite a şocat pe toată lumea cu jacheta pe care a purtat-o în timp ce zbura către un centru de detenţie unde erau cazaţi astfel de copii.

Melania Trump a stârnit indignare după ce a ales să poarte în drumul către un centru de detenţie pentru copii, o jachetă kaki, marca Zara, care avea scris pe spate mesajul „Mie chiar nu-mi pasă, ţie?”, informează BBC. În momentul în care a sosit în localitatea McAllen, din Texs, Prima Doamnă şi-a dat totuşi jos jacheta înainte de a se întâlni cu cei care se îngrijesc de copii.

Odată ajunsă la centru, Melania a părut foarte îngrijorată de soarta copiiilor şi şi-a exprimat dorinţa de a-i ajuta pe aceştia să se reunească cât mai rapid cu părinţii care au imigrat ilegal în Statele Unite.

”Ştim cu toţii că aceşti copii sunt aici fără familiile lor şi veau să mulţumesc pentru munca pe care o depuneţi, pentru compasiunea şi bunătatea pe care le-o arătaţi în aceste momente dificile. Aş vrea să ştiu cum pot să îi ajut pe aceşti oameni să se reunească cu familiile lor cât mai rapid posibil”, a declarat Melania Trump.

La plecarea spre Washington, Prima Doamnă şi-a pus din nou jacheta, ca şi cum discuţiile purtate cu îngrijitoriinu ar fi impresionat-o deloc, fapt ce i-a adus numeroase critici din mediul online şi nu numai. Oamenii au rămas muţi la gestul şocant al Melaniei, mai ales că Prima Doamnă s-a prezentat în mai multe rânduri drept o adevărată luptătoare pentru drepturile copiilor.

Cel care i-a luat apărarea a fost chiar preşedintele Statelor Unite. Donald Trump a oferit explicaţiidespre mesajul jachetei într-un mesaj în mediul online şi a atras atenţia că acesta era un mesaj pentru presă şi nu legat de situaţia copiilor.

„Acel «Mie chiar nu îmi pasă, ţie?» scris pe spatele jachetei Melaniei se referă la «Ştirile false» din mass-media. Melania a învăţat acum cât de lipsiţi de onestitate sunt şi în aceste momente chiar nu îi mai pasă”, a scris președintele SUA pe Twitter.

Acelaşi mesaj a fost transmis şi de responsabila de comunicare a Primei Doamne, Stephanie Grisham, care a dat asigurări că nu există un mesaj ascuns. Aceasta şi-a exprimat şi dorinţa ca mass-media să aleagă să se concentreze asupra scopului vizitei doamnei Trump şi nu asupra garderobei sale.

Vizita surpriză a Melaniei Trump la centrul de detenţie vine după ce soţul ei a semnat un ordin executiv prin care copiii imigranţilor ilegali să nu mai fie despărţiţi de părinţi. Totul după un val de critici apărut în contextul în care peste 2.300 de minori au fost separaţi de părinţii lor în decurs de cinci săptămâni.

Foto:twitter.com/JohnGatti

Urmăriți B1TV.ro și pe
`