Dragnea îl FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opoziţiei? Un TURNĂTOR şi atât

Dragnea îl FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opoziţiei? Un TURNĂTOR şi atât

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa preşedintelui liberalilor, Ludovic Orban.
Potrivit lui Dragnea, Orban nu este liderul Opoziţiei, fiind „doar un turnător şi atât”.

„Orban e liderul Opoziţiei? Nu e liderul nimănui, nu e nici măcar liderul lui. E un exemplu negativ. Un turnător şi atât!”, a spus Dragnea la Şcoala de vară a TSD, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD a mai susţinut că s-a ajuns în ultimul an „la demenţă în România”.

„Este o manipulare inimaginabilă. Este o minciună fără sfârşit, agresivitate dusă la extrem, foarte mult cinism şi ţi-e şi ruşine să mai vorbeşti de ceva sentiment – e un cuvânt care a dispărut demult din limbajul multor oameni care vorbesc la televizor, şi politicieni şi nepoliticieni. (…) Este un fel de subiect tabu în ultimii ani – ni s-a spus să nu vorbim despre el, că nu e bine, că deranjează – şi anume sărăcia. (…) În România, în America, în Europa de Vest, în Africa, în orice ţară din lume există oameni săraci. Din păcate, la noi, adversarii noştri – şi asta începând cu mulţi ani în urmă şi acum este din ce în ce mai intens – nu mai vor să vorbească despre sărăcie, au o abordare foarte cinică, pentru ei, oamenii săraci sunt doar nişte cifre statistice, vor să lovească şi lovesc încontinuu PSD-ul pentru că fiind singurul partid care pe lângă creştere economică se preocupă în aceeaşi măsură şi de eradicarea sărăciei, pentru că ei au un gând urât, dar foarte simplu – vor să elimine partidul care susţine această categorie socială – şi nu e mică deloc – pentru ca o mare parte din societatea românească să poată să aibă acces la resursele acestei naţiuni, să fie cât mai puţini cei care au acces la aceste surse, care decid, care împart între ei”, a explicat Liviu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie