Focuri de ARMĂ la un concert EMINEM, când artistul cânta piesa ‘Kill you’! ACUZAŢII GRAVE la adresa rapperului (VIDEO)

Focuri de ARMĂ la un concert EMINEM, când artistul cânta piesa 'Kill you'! ACUZAŢII GRAVE la adresa rapperului (VIDEO)

Rapperul american Eminem, pe numele său adevărat Marshall Mathers, se află în centrul unui nou scandal.

Artistul a fost criticat dur chiar de fanii săi, după ce ar fi folsosit efecte sonore care imitau sunetul împușcăturilor, într-un concert, scrie digi24.ro citând CNN.Incidentul a avut loc sâmbătă, la un concert susținut de Eminem la festivalul Bonnaroo, din Tennessee.

În momentul în care rapperul cânta piesa „Kill you”, spectatorii au auzit sunete care păreau focuri de armă.

Panica a apărut rapid în rândul publicului, mai mulţi oameni aruncându-se la pământ sau fugind să se ascundă, convinși că cineva a deschis focul asupra mulțimii.

„Contrar celor vehiculate în spațiul public, Eminem nu folosește în show-urile sale live efecte sonore similare cu împușcăturile. Efectul sonor a fost unul pirotehnic, care se aude ca o bubuitură puternică. Eminem folosește acest efect, la fel cum au făcut-o sute de alți artiști, în show-urile sale live de mai bine de 10 ani, inclusiv la alte festivaluri din SUA în 2018”, a transmis purtătorul de cuvânt al rapperului.

Cu toate acestea, fanii mai vechi ai artistului spun că Eminem folosește de ani de zile acest tip de efecte în show-urile sale şi că cei care vin la concertele sale știu la ce să se aștepte.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:26 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu ÎPS Petru la Chișinău: „Voi sprijini în continuare cu toată forța Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea și renovarea de biserici și centre sociale din Republica Moldova”
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit
18:26 - Sergiu Bîlcea: Ruptura dintre PNL și PSD este una evidentă. Ne asumăm în continuare această guvernare. După învestirea noului Parlament, PNL își dorește o majoritate de dreapta (VIDEO)
18:03 - „Am o familie care nu trebuie să sufere din cauza indiferenței mele”. Mesajul transmis de Radu Vâlcan, de pe patul de spital
17:57 - „Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
17:45 - Horațiu Cosma: Păcăleala anului de la Grindeanu – avem doar 36 km noi de drumuri rapide din cei 170 promiși
17:32 - Mihai Trăistariu susține că a găsit piesa perfectă pentru Eurovision. Nu știe încă pentru ce țară va concura, dar știe pentru care și-ar dori să o facă