Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump şi Kim Jong Un: ​​​​​​​”Vom avea o relaţie formidabilă” (FOTO, VIDEO)

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump şi Kim Jong Un: ​​​​​​​Vom avea o relaţie formidabilă (FOTO, VIDEO)

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un şi-au dat mâna marţi, într-un summit istoric, în Singapore. Aceasta este prima reuniune între un preşedinte american în funcţie şi un lider nord-coreean şi are ca obiectiv să soluţioneze o criză pe tema programului nuclear nord-coreean, relatează Agerpres.

„Vom avea o relaţie formidabilă”, a afirmat puţin timp după aceea Donald Trump, aşezat alături de omul forte de la Phenian, declarând-se convins că întâlnirea va fi un „succes imens”.

„Încântat să vă întâlnesc, domnule preşedinte”, a afirmat la rândul său liderul nord-coreean. „Vechile practici şi prejudecăţi au lucrat împotriva noastră, dar le-am depăşit pe toate şi astăzi suntem aici’, a spus Kim Jong Un.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Trump şi Kim au participat la o întâlnire faţă în faţă timp de aproximativ 40 de minute, doar în prezenţa interpreţilor, iar la finalul acesteia preşedintele american a părut optimist în legătură cu capacitatea sa de a convinge Coreea de Nord să-şi abandoneze armamentul nuclear.

Ulterior, preşedintele Statelor Unite şi liderul Coreii de Nord au demarat o reuniune cu echipele lor, înainte de un dejun de lucru care a încheiat summitul istoric asupra viitorului arsenalului nuclear al Phenianului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`