Al treilea om în UE, în stația de autobuz. Imagine surprinsă de un român – ‘sunt convins că la fel procedează și Dragnea când îi expira ITP-ul’

Al treilea om în UE, în stația de autobuz. Imagine surprinsă de un român - 'sunt convins că la fel procedează și Dragnea când îi expira ITP-ul'
FOTO: Lucian Marinescu

Un alt exemplu pentru politicienii români venit din Occident, săptămâna aceasta. Un înalt oficial al Uniunii Europene a fost surprins de un român stabilit la Bruxelles așteptând în stație mijloacele de transport în comun.

„Doamna Federica Mogherini, al treilea om în UE, merge cu autobuzul. Sunt convins că la fel procedează și domnul Dragnea, al treilea om din România (când îi expiră ITP-ul), sau domnul Meleșcanu, omologul doamnei Mogherini, nu? Sau doamna Dăncilă când era la Bruxelles. Sau domnul Tăriceanu în loc să stea la coadă la reînnoit permisul”, scrie Lucian Marinescu, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că zilele trecute premierul Olandei nu s-a sfiint să pună mâna pe mop și să șteargă cafeaua pe care o vărsase în Parlamentul European. (Vezi VIDEO AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`