Israelul nu va avertiza SUA în cazul în care va decide atacarea Iranului

Israelul nu va avertiza SUA în cazul în care va decide atacarea Iranului
Israelul nu va avertiza SUA în cazul în care va decide atacarea instalațiilor nucleare iraniene pentru a absolvi Statele Unite de orice fel de responsabilitate, potrivit Daily Mail.Oficialii israelieni ar fi luat...

Israelul nu va avertiza SUA în cazul în care va decide atacarea instalațiilor nucleare iraniene pentru a absolvi Statele Unite de orice fel de responsabilitate, potrivit Daily Mail.

Oficialii israelieni ar fi luat această decizie pentru ca administrația de la Casa Albă să nu fie responsabilă de oprirea potențialului atac.

În ultimele luni, oficialii americani au încercat să convingă Israelul că un eventual atac ar fi doar un impediment temporar pentru programul nuclear al Iranului, afirmând că nu au informaţii despre o eventuală tentativă a Iranului de a se folosi de acest program cu scopul de a dezvolta arme nucleare.

Cred că Israelul este foarte serios cu privire la un atac asupra programului de armament nuclear. Ei consideră că administraţia americană nu ia în considerare serios consecinţele militare în cazul în care Iranul va avansa. Ei cred că vor trebui să ia o decizie singuri, având în vedere postura în care se află Statele Unite„, a declarat un oficial american.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`