România cumpără TEHNICĂ MILITARĂ din Israel. Victor Ponta DEMASCĂ PLANUL Guvernului PSD

România cumpără TEHNICĂ MILITARĂ din Israel. Victor Ponta DEMASCĂ PLANUL Guvernului PSD

Victor Ponta este de părere că Guvernul face o greșeală cumpărând din Israel sisteme de interceptare a rachetelor Iron Dome. Fostul premier anunţă că partidul său, Pro România, solicită să se dea prioritate industriei locale de apărare.

„#ProRomania sustine industria de aparare din Romania (asa am promis in campania electorala in 2016 cand eram PSD) – si mai sustinem transparenta in achizitiile pentru aparare! Din acest motiv:

1. Nu am auzit niciodata in Strategia prezentata in Parlament despre intentia tarii noastre de a achizitiona sisteme de rachete din Israel

2. Romania tocmai a achizitionat pentru o suma mai mare de 4 miliarde de Dolari un Sistem de rachete “Patriots” din SUA/ mai avem nevoie si de cele din Israel?

3. Israel nu este tara membra NATO! Guvernul Romaniei s-a angajat prin Programul aprobat de Parlament sa achizitioneze armament doar din SUA sau Europa compatibil cu tarile membre NATO.

4. In sustinerea deciziei mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim s-a afirmat ca Romania va obtine masuri compensatorii de la Israel – acum aflam ca DAM bani si nu primim bani!!!

#ProRomania solicita imperativ Guvernului sa respecte angajamentele asumate in fata Parlamentului, sa dea prioritate la achizitii industriei militare din Romania, sa achizitioneze tehnica militara doar din tarile NATO – sa nu ia decizii care avantajeaza persoane si grupuri de interese in defavoarea intereselor noastre nationale!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`