Protest la sediul PNL din Capitală: Membrii unei filiale susţin că sunt manipulați și mințiți

Protest la sediul PNL din Capitală: Membrii unei filiale susţin că sunt manipulați și mințiți
Foto: dianatusa.ro

 Mai mulţi membri PNL din Prahova, nemulţumiţi de conducerea interimară a organizaţiei, au venit să ceară socoteală la Bucureşti. În faţa sediului central al partidului, liberalii cer respectarea statutului PNL, chiar în timp ce liderii partidului discută lista candidaţilor pentru alegerile locale.

Sosit la sediul PNL, liderul partidului, Crin Antonescu, a admis faptul că la filial Prahova există o problemă, dar a spus că acolo este nevoie de o conducere care să lupte împotriva PDL.

 Tinerii membri ai PNL Prahova sunt nemulțumiți că la filiala respectivă nu s-au organizat alegeri  anticipate, în condițiile în care vechea conducere a fost demisă în decembrie 2011.

Cei veniți în București se plâng de nerespectarea statutului de către actuala conducere interimară și de faptul că membrii partidului sunt manipulați și mințiți.

În 19 decembrie 2011, liderul PNL Crin Antonescu a declarat că BPC şi CNEx au aprobat, prin vot secret, propunerea sa de demitere a preşedintelui PNL Prahova, Adrian Semcu, împreună cu Biroul organizaţiei, şi de a numi un birou şi un preşedinte interimar, în persoana lui Mircea Roşca.

Antonescu a spus că a propus BPC demiterea lui Semcu întrucât acesta a revenit asupra demisiei din calitatea de preşedinte al PNL Prahova chiar în şedinţa BPC. „Fostul preşedinte Adrian Semcu a revenit, acum, în şedinţă, asupra demisiei. În calitate de preşedinte, am propus BPC demitera preşedintelui PNL Prahova şi dizolvarea Biroului permanent teritoarial. Această propunere a fost adoptată de BPC cu 25 de voturi «pentru», 3 voturi «împotivă» şi trei abţineri, votul fiind secret”, a spus atunci Antonescu.

Proteste la sediul PNL din Capitală

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16295').select();" id="embed_text_16295" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare