Imaginile cu tsunami-ul din Japonia continuă să şocheze: Vezi o înregistrare dramatică surprinsă în mijlocul catastrofei (VIDEO)

Imaginile cu tsunami-ul din Japonia continuă să şocheze: Vezi o înregistrare dramatică surprinsă în mijlocul catastrofei (VIDEO)
La aproape un an de la seismul devastator cu magnitudinea de 9 din 11 martie care a cutremurat o țară întreagă, imaginile cu tsunami-ul din Japonia continuă să șocheze. Yu Muroga, un șofer japonez care se...

La aproape un an de la seismul devastator cu magnitudinea de 9 din 11 martie care a cutremurat o țară întreagă, imaginile cu tsunami-ul din Japonia continuă să șocheze.

Yu Muroga, un șofer japonez care se îndrepta către locul de muncă a surprins imagini cu apele care în doar câteva secunde au inundat străzile și au provocat pagube materiale în valoare de milioane de euro.

Japonezul a mărturisit că era obișinuit cu cutremurele, însă niciodată nu s-ar fi așteptat la o astfel de catrastrofă.

Muroga a reușit să-și recupereze camera de filmat din mașina care a fost distrusă aproape în întregime și a postat imaginile pe YouTube pentru a arătat cât de puternic poate să fie un astfel de tsunami.

Un șofer japonez este luat pe sus de apele tsunami-ului

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16293').select();" id="embed_text_16293" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`