Dragnea îi mai dă o palmă lui Iohannis, în scandalul legat de legile justiţiei: „Mi s-a părut exagerat că i-a spus Curții să nu decidă acum, ci să mai aștepte” (VIDEO)

Dragnea îi mai dă o palmă lui Iohannis, în scandalul legat de legile justiţiei: Mi s-a părut exagerat că i-a spus Curții să nu decidă acum, ci să mai aștepte (VIDEO)

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, reacţionează după ce Klaus Iohannis a trimis întregul pachet privind legile justiţiei la Curtea Constituţională (CCR), cerându-le judecătorilor să nu se grăbească să dea un verdict, ci să aştepte recomandarea Comisiei de la Veneţia.

Liviu Dragnea îi atrage atenţia şefului statului că nu face bine atunci când le spune judecătorilor de la CCR ce să facă.

„Cei îngroziți au făcut orice pentru a-l influența pe președinte pentru a întârzia aceste legi. Am înțeles că a sesizat CCR, după ce aceasta s-a pronunțat. Mi s-a părut exagerat că i-a spus Curții să nu decidă acum, ci să mai aștepte. O să vedem ce spune Curtea, apoi președintele le va retrimte la parlament, dar sunt convins că aceste legi vor fi promulgate în această viață. Cei care au coordonat un sistem și au stăpânit un sistem de influență nocivă, otrăvită, asupra unor sisteme, persoane cu funcții de conducere, ei sunt cei îngroziți. Este vorba despre unitatea de elită de la Ploiești, protocoalele secrete. Am înțeles că e foarte mare îngrijorare despre acea secție pentru investigarea magistraților. Judecătorii sunt foarte mulțumiți de înființarea acelei secții. O să vedem, meciul continuă”, a declarat joi seară Liviu Dragnea, la finalul întrevederii cu reprezentanţii Băncii Naţionale a României (BNR).

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`