Câți bani s-au ÎNCASAT în cluburile din Mamaia în vacanța de 1 Mai: Profit INCREDIBIL în doar 24 de ore!

Câți bani s-au ÎNCASAT în cluburile din Mamaia în vacanța de 1 Mai: Profit INCREDIBIL în doar 24 de ore!

Lumea s-a înghesuit pe Litoral de 1 mai, iar cei cu dare de mână au umplut buzunarele cluburilor, cu predilecţie, din Mamaia. Ingredientele distracției totale au fost, ca de obicei, muzică, dans, roabe de vin, șampanii dintre cele mai fine, limuzine, elicoptere și ținute de mare gală.

Și câștigurile localurilor au fost pe măsura distracției. Astfel, în cele 16 cluburi din Mamaia sumele fiscalizate declarate au fost de 17,3 milioane de lei, potrivit ZF.

În cele mai mari trei cluburi dintre acestea, încasările au fost de 14,3 milioane lei, iar în cel mai mare dintre cluburi numai duminică, 29 aprilie, au fost încasări de 1,28 milioane lei.

În acţiunea de control de anul trecut, sumele declarate în vacanţa de 1 mai la trei cluburi monitorizate au fost de 1,2 milioane de lei. În 2016 au fost şapte cluburi monitorizate cu sume fiscalizate totale de 441.000 de lei, iar în 2015 au fost nouă cluburi monitorizate, cu sume fiscalizate de 1,47 milioane lei.

Încasările mai mari au fost determinate atât de faptul că vacanţa a fost mai lungă anul acesta, cât şi de presiunea mai mare exercitată de funcţionarii ANAF, instituţie care are ca misiune anul acesta să colecteze în plus la buget 40 de miliarde de lei faţă de 2017.

Deși s-a spus că cea mai scumpă sticlă de șampanie s-ar fi vândut într-unul dintre cluburile din Mamaia cu 100.000 de euro, se pare că aceasta a fost doar o acțiune de marketing.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie