Apel al românilor către premierul Israelului, după întrevederea cu Dragnea: ”Dragă Netanyahu, te rog ține-l acolo, ia-l de nevastă, fă ce vrei cu el, dar nu-l mai lăsa să plece”

Apel al românilor către premierul Israelului, după întrevederea cu Dragnea: ”Dragă Netanyahu, te rog ține-l acolo, ia-l de nevastă, fă ce vrei cu el, dar nu-l mai lăsa să plece”

Zeci de români i-au transmis, prin intermediul comentariilor la filmulețul postat pe Facebook de premierul Israelului în care acesta apare dând mână cu președintele Camerei Deputaților în timpul vizitei liderului PSD și a premierului Viorica Dăncilă în republica din Orientul Mijlociu, lui Benjamin Netanyahu, să nu-l mai lase să plece pe Liviu Dragnea din Israel.

Motivul acestora a fost că, liderul PSD ”face rău românilor și României”, dar au comentat și cu mesaje precum ”întâlnirea cu un politician român corupt care este atât de aproape de a fi condamnat cu închisoarea nu este o idee atât de bună pentru un politician ca dumneavoastră”.

”Dragă Netanyahu, te rog ține-l acolo, ia-l de nevastă, fă ce vrei cu el, dar nu-l mai lăsa să plece. Face rău românilor și României”, a fost unul dintre mesajele transmise.

Într-un alt comentariu, un român îi atrage atenţia premierului israelian că tocmai a cunoscut „unul dintre cei mai corupţi politicieni din România”. „Felicitări, domnule Netanyahu! Tocmai ai cunoscut cel mai dispreţuit politician şi unul dintre cei mai corupţi politicieni din România din ultimii 25 de ani. Este cunoscut drept un hoţ pe-aici, aşa că verifică-ţi buzunarele. Este şi un foarte bun mincinos, deci eu nu aş conta foarte mult pe ce spune (…)”, scrie Hotnews.

Postarea lui Benjamin Netanyahu a strâns, în peste 55.000 de vizualizări, peste 2.500 de reacții.

Vă reamintim că, premierul Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea s-au aflat miercuri și joi în vizită în Israel.

Vizita a avut loc pe fondul unui scandal stârnit în România în urma anunțului lui Liviu Dragnea că ambasada României la Tel Aviv va fi mutată la Ierusalim.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`