LOVITURĂ pentru DRAGNEA! Pierde sprijin important în SUA! Omul care l-a prezentat lui Trump a demisionat în urma unui SCANDAL MONSTRU (FOTO)

LOVITURĂ pentru DRAGNEA! Pierde sprijin important în SUA! Omul care l-a prezentat lui Trump a demisionat în urma unui SCANDAL MONSTRU (FOTO)

Elliott Broidy, fundraiserul care l-a invitat pe Liviu Dragnea în ianuarie 2017 la ceremonia de investire a președintelui Donald Trump, și-a dat vineri demisia din funcția de vicepreședinte al Comitetului de finanțe al Partidului Republican, după ce Wall Street Journal a dezvăluit că Michael Cohen, avocatul personal al președintelui Trump, a negociat plata de 1.6 milioane de dolari unui fost model Playboy care spune că Broidy a lăsat-o însărcinată.

”Recunosc că am avut o relație consensuală cu un model Playboy”, a spus Broidy pentru Wall Street Journal. ”La sfârșitul relației, această femeie mi-a spus că este însărcinată. Ea singură a decis că nu vrea să continue cu sarcina și i-am oferit ajutor financiar în timpul acestei perioade dificile”, a mai spus el.

Broidy ar fi făcut o înțelegere cu modelul ca ea să nu vorbească despre sarcină. În schimb, el i-a promis 1,6 milioane de dolari care îi vor fi plătiți în rate pe o perioadă de doi ani.

La invitația lui Elliot Broidy, Liviu Dragnea a fost în ianurarie 2017 în SUA, alături de premierul Sorin Grindeanu, pentru a participa la evenimentele de investire președintelui Donald Trump.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`