Vlad Cosma, prima reacţie după decizia judecătorilor de reluarea a dosarului său de la zero: “Mă simt vulnerabil si emoţionat”

Vlad Cosma, prima reacţie după decizia judecătorilor de reluarea a dosarului său de la zero: “Mă simt vulnerabil si emoţionat”

Luni seară, Vlad Cosma a avut prima reacţie după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea de la zero a dosarului în care era acuzat de trafic de influenţă şi în care pe fond a primit 5 ani de închisoare.

Fostul deputat PSD s-a arătat extrem de încântat de decizia magistraţilor şi a lăudat felul în care judecătorii au tratat dosarul său.

”Doresc sa le multumesc, in mod public, judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca au tratat acest dosar cu profesionalism si intelepciune.

Decizia dumnealor imi permite, astazi, sa ma bucur pe deplin de faptul ca voi deveni tata pentru prima oara, moment in care ma simt vulnerabil si emotionat.

In aceeasi masura, le multumesc magistratilor pentru ca au tratat dosarul familiei mele, un dosar mediatizat, cu seriozitate, folosind rigoarea legii.

Am avut toata increderea in faptul ca magistratii completului vor lua decizia corecta in acest dosar si ca vor dovedi nu doar ca acuzatiile care ni s-au adus nu sunt bazate pe probe reale, ci si faptul ca Romania are judecatori profesionisti, demni, care sustin principiile democratice si infaptuirea actului de justitie conform legii.”, e reacția lui Vlad Cosma oferită pentru stiripesurse.ro.

Completul de judecată care a luat această decizie cu majoritate de voturi a fost format din magistraţii Iulian Dragomir (preşedinte), Ştefan Pistol, Ioana Bogdan, Leontina Şerban şi Geanina Arghir.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`