Suedia: Un bărbat a supravieţuit două luni în maşina sa îngropată în zăpadă

Suedia: Un bărbat a supravieţuit două luni în maşina sa îngropată în zăpadă
Un bărbat a fost salvat şi scos din maşina sa acoperită de zăpadă pe un drum forestier din Suedia, după a stat cel puţin două luni, fără hrană şi la o temperatură extrem de scăzută, informează AFP. ...

Un bărbat a fost salvat şi scos din maşina sa acoperită de zăpadă pe un drum forestier din Suedia, după a stat cel puţin două luni, fără hrană şi la o temperatură extrem de scăzută, informează AFP. El a fost găsit vineri, într-o maşină acoperită cu zăpadă în pădure, la peste 1,5 kilometri de drumul principal, de un bărbat care era la bordul unui scuter pentru zăpadă.

Acesta a văzut capota maşinii pe un drum forestier necirculat din apropierea oraşului Umeaa. După ce a dat zăpada la o parte, el a remarcat mişcare la bordul vehiculului şi a avertizat poliţia.

Ajunți la fața locului, membrii echipelor de salvare au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, într-un sac de dormit, aflat în stare „foarte proastă”, înfometat şi incapabil să vorbească sau să meargă.

Nu se ştie cât timp a petrecut bărbatul blocat în maşină, însă cel mai probabil el a ajuns în zonă înainte să înceapă să ningă.

Şoferul, care a fost spitalizat, a declarat că nu mai avea hrană din decembrie.

Temperatura a atins recent minus 30 de grade Celsius. El a supravieţuit mâncând zăpadă

Urmăriți B1TV.ro și pe
`