O mașină a intrat direct în Mălin Bot: Șoferul ar fi fost reținut! În ce stare se află acum jurnalistul

O mașină a intrat direct în Mălin Bot: Șoferul ar fi fost reținut! În ce stare se află acum jurnalistul

Jurnalistul Mălin Bot a dezvăluit miercuri, pe Facebook, că a fost amenințat și agresat în trafic, în Capitală.

„E incredibil. Mergeam catre Bucuresti TV cand, la trecerea de Parcul Izvor, individul din imagine care se afla la volanul unui Opel a inceput sa ma sicaneze agresiv. La urmatorul semafor s-a dat jos din masina, mi-a deschis portiera si a incercat sa ma scoata din masina, cu injuraturi si amenintari. Am sunat la 112 si la urmator semafor iar a venit la masina, fiind inregistrat in sistem cum ma injura si ameninta.

Fiind in linie cu dispecera de la Politie, in timp ce incercam sa vad pe ce strada suntem, ca sa le indic politistilor, individul a intors masina cu frana de mana, intr-un sens unde avea spatiu si a intrat in mine direct, din fata. Este retinut de Politie si merg si eu la Sectia 4 pentru a depune plangere”, a scris Mălin Bot pe rețeaua de socializare.

”Suntem la Sectia 4. Confruntat cu faptul ca exista integistrarile de la 112, individul a recunoscut ca a injurat si amenintat.

Susține ca din cauza ca l-am „incomodat” in trafic. Dar nu spune cum l-am „icomodat” concret.

Eu mergeam pe banda 1 in locul unde a aparut individul și a început să mă șicaneze, nu schimbam directia de mers, nu depaseam, pur si simplu mergeam inainte pe banda 1.

Recunoaste ca a intrat cu masina in mine. La fata locului incerca sa impresioneze politistii spunand ca „mama lucreaza de 20 de ani in IGPR”…

Am făcut plangere penala pentru amenintare, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Asa cum am facut si in alte cazuri, merg cu el pana la capat, in instanță.

Concluzia cea mai importanta e ca in astfel de situatii e bine sa suni imediat la 112 si sa lasi autoritatile sa isi faca treaba.

Sub nicio formă nu trebuie sa te lasi atras in provocarea la violență. Nu știu de ce a făcut asta acest individ, dar știu că a fost foarte agresiv și a făcut tot posibilul să mă determine cumva sa dau curs violentei lui, sa cobor din mașină.

Maine, pe lumina, ma uit sa vad ce daune am la mașină și duc devizul de reparații la Politie ca prejudiciu. Mai departe scrie in Codul Penal”, a adăugat ulterior Mălin Bot.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`