Protest de amploare anunţat pentru duminică în Capitală: "Tudore, pleacă TU, cu hoţii tăi"

Protest de amploare anunţat pentru duminică în Capitală: "Tudore, pleacă TU, cu hoţii tăi"

Decizia ministrului Justiţiei de a declanţa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, scoate iarăşi oamenii în stradă în număr mare.

Sub titulatura „Tudore, pleacă TU, cu hoţii”, platforma „Corupţia Ucide” cheamă oamenii să iasă în stradă pentru a îşi arăta susţinerea pentru şefa DNA Laura Codruţa Kovesi, pentru a cere demisia lui Tudorel Toader din funcţia de ministru al Justiţiei şi pentru a protesta împotriva atacului dat de PSD-ALDE la adresa justiţiei.

„Astazi (nr. joi), ministrul justitiei, Tudorel Toader a decis, fara sa aduca argumente, declansarea procedurii de revovcare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Da, stim, DNA-ul este foarte deranjant pentru cei care toaca banii romanilor si vor sa traiasca linistit cu asta. Apropos, in 2016, DNA, doar in dosarele de mare coruptie, a urmarit recuperarea sumei totale de 667 milioane euro. Adica bani furati de la romani de catre corupti.

Tot azi, in zeci de orase au iesit cateva mii de persoane in strada, pentru a-si arata sustinerea fata de justitie, lupta anticpruptie si DNA.

NU RENUNTAM, nu acceptam un abuz facut o gasca de infractori .

Duminica ne vedem la ora 18:00 in fata la Guvern pentru a cere demisia ministrului inJustitiei”, scrie „Corupţia Ucide” pe Facebook.

De altfel, şi joi, imediat după anunţul ministrului Justiţiei, aproximativ 1.000 de oameni au ieşit în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva acestei decizii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`