Tolontan, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre conferinţa de presă a lui Kovesi. NU s-ar fi aşteptat nimeni ca şefa DNA să aibă…

Tolontan, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre conferinţa de presă a lui Kovesi. NU s-ar fi aşteptat nimeni ca şefa DNA să aibă...
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Jurnalistul Cătălin Tolontan a dat detalii despre conferinţa-maraton susţinută miercuri seară de şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, la care a participat şi el.
El a lăudat-o pe Kovesi pentru că avut puterea să susţină o asemenea conferinţă, în plin scandal legat de dezvăluirile fostului deputat Vlad Cosma.
„E foarte bine ce a făcut doamna Kovesi. E foarte bine că, după aproape cinci ani, a avut puterea să susțină o conferință de presă și că a înțeles ce înseamnă acest lucru. Nu vii să vorbești 3 minute pe scări în fața oamenilor și jurnaliștilor, vii și îți asumi totul, așa cum trebuie, cum a făcut acum și a recunoscut că toate probele trebuie să iasă în public, pentru a lămuri oamenii. Este un caz unic, este vorba de atacul asupra unor oameni care au fost trimiși în instanță și au demarat un proces public. În ceea ce privește cazul DNA Ploiești, vreau să spun că îmi pare rău pentru doamna procuror șef. Poate că nu am fost suficient de coerent, poate că unii au adresat întrebările într-un mod mai corect… ce pot să spun? Este un caz destul de mediatizat, se vorbește despre dosarul care a ajuns în fața tuturor”, a afirmat Tolontan, la postul public de televiziune.
Jurnalistul a vorbit şi despre limbajul non-verbal al şefei DNA din timpul conferinţei, spunând că a sesizat că Laura Codruţa Kovesi a avut, la un moment dat, lacrimi în ochi.
„Kovesi nu părea agitată, însă a avut câteva momente când a avut lacrimi în ochi, când vorbea despre DNA și despre faptul că a acționat numai pe cale legală”, a povestit Cătălin Tolontan, potrivit stiripesurse.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`