Motiv de MÂNDRIE! UN ROMÂN conduce o IMPORTANTĂ instituție din SUA! Totul, la propunerea lui TRUMP

Motiv de MÂNDRIE! UN ROMÂN conduce o IMPORTANTĂ instituție din SUA! Totul, la propunerea lui TRUMP

Avocatul român Andrei Iancu va fi viitorul director al Oficiului pentru Brevete și Mărci al SUA, ca urmare a votului unanim exprimat de senatori. Printr-un vot de 94-0, Senatul Statelor Unite ale Americii a decis pe data de 5 februarie ca românul să preia șefia agenției, potrivit ip-watch.org.

Andrei Iancu a fost nominalizat în august de președintele american Donald Trump pentru funcțiile de subsecretar pentru proprietate intelectuală al Departamentului pentru Comerț al administrației de la Washington și director al Oficiului SUA pentru Brevete și Mărci Înregistrate.

Românul este în prezent partener comanditat la firma de avocatură Irell & Manella LLP, ce are sediul în Los Angeles şi se ocupă în mod deosebit de procese de proprietate intelectuală. Firma la care este asociat, Irell & Manella, l-a apărat pe Trump în cadrul unui proces cu Mark Burnett Productions şi compania NBC pentru drepturi de autor ale show-ului de televiziune „Ucenicul“.

Instituția pe care o va gestiona Andrei Iancuar trebui să joace un rol mult mai activ în elaborarea jurisprudenței din domeniul brevetelor, potrivit reprezentanților companiilor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`