Putin îl AVERTIZEAZĂ pe Trump: Un gest NEAMICAL, complică relaţiile ruso-americane

Putin îl AVERTIZEAZĂ pe Trump: Un gest NEAMICAL, complică relaţiile ruso-americane

Vladimir Putin îi ia la mișto pe americani! După ce SUA a publicat o listă cu 210 oameni de afaceri şi înalţi oficiali ruşi care ar putea fi sancționați din cauza legăturilor pe care le au cu preşedinţia Rusiei, Putin a estimat marţi, în mod ironic, că este “ofensator” faptul că nu se află pe această listă.

''Este, evident, un gest neamical; el complică relaţiile ruso-americane, aflate deja într-o stare dificilă, şi afectează relaţiile internaţionale în ansamblul lor'', a spus Vladimir Putin, potrivit Agerpres.

Liderul de la Kremlin a subliniat că Rusia doreşte să dezvolte ''relaţii stabile, pe termen lung'', cu Statele Unite, şi că eventuale măsuri de retorsiune din partea Moscovei nu ar face decât să agraveze situaţia.

Pe lista despre care a vorbit prședintele rus se află, printre alții, oamenii de afaceri German Gref (directorul executiv al Sberbank), Igor Sechin (director executiv Rosneft-cel mai mare producător de petrol din Rusia), Andrei Kostin (preşedintele VTB Bank), Roman Abramovici (patronul echipei de fotbal Chelsea Londra), Oleg Deripaska, Alişer Usmanov (al treilea cel mai bogat om din Rusia), Suleiman Kerimov, Eugene Kaspersky (fondatorul companiei de software Kaspersky Lab), Vladimir Potanin. (Detalii AICI)

Putin candidează pentru cel de-al patrulea mandat la alegerile prezidenţiale din 18 martie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`