Buzău: Peste 23.000 de oameni din 38 de sate continuă să fie izolați. Elicopterele MAPN transportă alimente în zonă (IMAGINI EXCLUSIVE)

Buzău: Peste 23.000 de oameni din 38 de sate continuă să fie izolați. Elicopterele MAPN transportă alimente în zonă (IMAGINI EXCLUSIVE)

UPDATE 18:00: Autoritățile de la București au ajuns cu elicopterul MAPN în comuna Biliești, județul Vrancea. Sinistrații primesc alimente și ajutoare. 49 de pacienţi din judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Galaţi, Ialomiţa, Vrancea, au fost preluaţi de elicopterele M.A.I. şi transportaţi la unităţi medicale.

UPDATE 15:30:
Până la această oră elicopterele au efectuat cinci drumuri în localitățile izolate din Buzău, pentru a transporta alimente localnicilor captivi în propriile case, îngropate sub zăpadă.

UPDATE 13:10: Un alt elicopter MAPN a ajuns în localitatea Galbenu cu încă o tranșă de alimente.

UPDATE 12:25: Elicopterul MAPN a ajuns în localitatea Galbenu, unde împarte o tonă de colete cu mâncare localnicilor. Oamenii spun că se descurcă foarte greu, alimentele se găsesc foarte greu, iar copiii nu au mai mers de o săptămână la școală.

Mâncare dusă cu elicopterul MAPN

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15736').select();" id="embed_text_15736" />

Peste 23.200 de locuitori din 20 de comune ale judeţului Buzău continuă să fie izolaţi, vineri, iar jandarmii şi pompierii militari merg în aceste zone pentru a le duce oamenilor alimente, în timp ce 11 persoane au probleme medicale, fiind solicitat un elicopter pentru a le prelua.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, joi dimineaţă, în judeţul Buzău continuă să fie izolate 38 de sate din 20 de comune.

Buzău: O tonă de alimente, transportate cu un elicopter MAPN

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15718').select();" id="embed_text_15718" />

Prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu, a declarat că pompierii militari şi jandarmii vor merge, vineri, în localităţile Glodeanu Siliştea, Scutelnici, pentru a le duce alimente oamenilor.

Conform reprezentanţilor ISU, în localităţile izolate există 11 cazuri medicale, fiind solicitat un elicopter al MAI pentru a prelua aceste persoane şi a le transporta la spital.

Peste 23.000 de oameni sunt sinistrați în județul Buzău

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15714').select();" id="embed_text_15714" />
Buzău: 38 de sate continuă să fie izolate

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`